Q-Flex

Weet u wat uw subsidiemogelijkheden zijn?

Lees verder

Uitzenden

Bent u op zoek naar een baan of is er binnen uw organisatie sprake van tijdelijke onderbezetting, dan bent u bij Q-Flex aan het goede adres. Tijdelijke en langdurige arbeidsbehoeftes kunnen flexibel worden ingevuld. Wij werken samen met een gerenommeerde partij die onze backoffice werkzaamheden verzorgt. Op deze manier kunnen wij u van dienst zijn met dat waar we goed in zijn: arbeidsbemiddeling.

Voordelen:

  • Tijdelijke opvangmogelijkheden bij (extra) drukte en/of gaten in de planning.
  • Opvangmogelijkheden tijdens ziekte/verlof van een medewerker, piekdrukte of in het geval van seizoensgebonden werkzaamheden.
  • Personeel op uitzendbasis is gedurende 130 weken flexibel inzetbaar. Een uitzendcontract is direct opzegbaar wanneer het project afloopt.*
  • U factureert uitsluitend de gewerkte uren. Het aantal gewerkte uren kan variabel worden ingedeeld en zodoende per werkweek verschillen.
  • U loopt minder risico en heeft minder verantwoordelijkheden wanneer u personeel aanneemt op uitzendbasis t.o.v. personeelaanname op vast contract. U hoeft namelijk geen rekening te houden met arbeidsrechtelijk risico, personeels- en salarisadministratie, premieafdrachten of met aan- en afmeldingen.

* Uitzending via Q-FLex valt onder het NBBU-Cao.

© Q-Flex 2019 POWERED BY TECHNIEK: OTYS Recruiting Technology  DESIGN: DIT'S GRAFISCH ONTWERP
sitemap over ons algemene voorwaarden
Q-flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.